Слика од Безжични слушалки за во уво WI-C200
Слика од Безжични слушалки за во уво WI-C200
Слика од Безжични слушалки за во уво WI-C200
Слика од Безжични слушалки за во уво WI-C200
Слика од Безжични слушалки за во уво WI-C200
Слика од Безжични слушалки за во уво WI-C200
Слика од Безжични слушалки за во уво WI-C200
Слика од Безжични слушалки за во уво WI-C200
Слика од Безжични слушалки за во уво WI-C200
Слика од Безжични слушалки за во уво WI-C200

Спецификации и функции

Безжичните слушалки за во уво WI-C200 се удобни, практични и можат беспрекорно да се вклопат во вашиот живот. Одликувајќи се со батерија што трае 15 часа за подолго слушање, звучници од 9 мм за јасен звук и лесен дизајн за максимална удобност, овие безжични слушалки се совршени.
  • Безжичен звук со BLUETOOTH® технологија

  • Траење на батеријата до 15 часа

  • Звучници од 9 мм за остар и јасен звук

  • Флексибилни и лесни кабли

  • Компатибилност за гласовен помошник и повици без користење на рацете

Звучник
9мм
Фреквентен одзив(комуникација преку Bluetooth®)
20 Hz - 20.000 Hz (семплирање со 44,1 kHz)
NFC
Не
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина

Кориснички оценки

Корисниците велат