СЛУШАЛКИ ЗА ВО УВО MDR-EX750NA H.EAR IN СО ПОНИШТУВАЊЕ НА ШУМ

Првите слушалки во светот со звук со висока резолуција и поништување на шум

MDREX750NAR.CE7

Слушалки за во уво компатибилни со звук со висока резолуција кои се одликуваат со поништување на шум и звучници од 9 мм со голема чувствителност.

Боја

Црвена

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница