Безжични h.ear IN

Слушалки за во уво со звук со висока резолуција и безжично поврзување

MDREX750BTR.CE7

Стилски безжични слушалки за во уво со звук со висока резолуција, Bluetooth® и NFC со еден допир

Боја

Румено црвена боја

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница