ЗА ВО УВО

Слушалки за во уво MDR-EX15LP / 15AP

MDR-EX15LP / 15AP
Слика од Слушалки за во уво MDR-EX15LP / 15AP

Стандардно|Со микрофон|pinkbluepurplewhiteblack

Слика од Слушалки за во уво MDR-EX15LP / 15AP
Слика од Слушалки за во уво MDR-EX15LP / 15AP
Слика од Слушалки за во уво MDR-EX15LP / 15AP
Слика од Слушалки за во уво MDR-EX15LP / 15AP
Слика од Слушалки за во уво MDR-EX15LP / 15AP
Слика од Слушалки за во уво MDR-EX15LP / 15AP
Слика од Слушалки за во уво MDR-EX15LP / 15AP
Слика од Слушалки за во уво MDR-EX15LP / 15AP
Слика од Слушалки за во уво MDR-EX15LP / 15AP
Слика од Слушалки за во уво MDR-EX15LP / 15AP

Спецификации

  • Удобни силиконски ушни влошки за безбедно вметнување

  • Мала тежина за неверојатна преносливост на музика

  • Избор на бои кои ќе одговараат на вашиот стил

  • Неодимиумски звучници од 9мм за моќен и балансиран звук

  • Фреквентен опсег од 8Hz–22kHz

Звучник
9 мм
Фреквентен одзив
8–22.000Hz
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина