Слика од MEX-N7300BD | CD-приемник со DAB-радио
Слика од MEX-N7300BD | CD-приемник со DAB-радио
Слика од MEX-N7300BD | CD-приемник со DAB-радио
Слика од MEX-N7300BD | CD-приемник со DAB-радио
Слика од MEX-N7300BD | CD-приемник со DAB-радио
Слика од MEX-N7300BD | CD-приемник со DAB-радио
Слика од MEX-N7300BD | CD-приемник со DAB-радио
Слика од MEX-N7300BD | CD-приемник со DAB-радио
Слика од MEX-N7300BD | CD-приемник со DAB-радио
Слика од MEX-N7300BD | CD-приемник со DAB-радио
Слика од MEX-N7300BD | CD-приемник со DAB-радио
Слика од MEX-N7300BD | CD-приемник со DAB-радио
Слика од MEX-N7300BD | CD-приемник со DAB-радио
Слика од MEX-N7300BD | CD-приемник со DAB-радио
Двојно повеќе приклучоци и бои

Приемник со CD, DAB-радио, двојно поврзување преку BLUETOOTH® и двозонско осветлување

MEX-N7300BD нуди подобра комуникација и осветлување при секое патување. Двојниот Bluetooth® ви овозможува да поврзете втор паметен телефон безжично за да воспоставувате и одговарате на повици преку двата телефони без користење на рацете. А со двозонското осветлување ќе можете да ги усогласите светилките на приемникот со боите на автомобилот.

Икона за DAB+
Слушајте DAB+ радио

Слушајте DAB+ радио и добијте уште поголем избор и подобар квалитет на звукот. Приемникот ги прима и вашите омилени DAB-станици.

Икона за технологијата Bluetooth® и NFC
Допрете за да се поврзете безжично

NFC овозможува моментално поврзување на вашиот телефон со Bluetooth®, треба само да го допрете до копчето за јачина на звук на приемникот. Немате NFC? Нема проблем. Ќе можете рачно да се поврзете преку Bluetooth® во менито со поставки на вашиот уред.

Икона за гласовна контрола
Контролирајте со вашиот глас

Користете гласовни команди за да добиете насоки, да репродуцирате музика и да комуницирате со контактите кога е поврзан вашиот паметен телефон.

Поврзете два паметни телефони преку двојниот Bluetooth®

Впарете го првиот телефон преку Bluetooth® за да добиете целосен пристап до навигацијата, репродукцијата на музика и функциите за комуникација. Вториот телефон може да се поврзе истовремено за да започнувате или примате повици.

Икона за Siri
Понесете ја Siri со вас кога патувате

Поврзете го вашиот уред со iOS за да ја контролирате неговата музика, навигација, пораки и многу повеќе со помош на Siri Eyes Free.

Икона за гласовна контрола
Гласовна контрола за Android

Користете гласовна контрола за да добиете насоки, да праќате пораки и да репродуцирате песни од вашиот паметен телефон со Android.

Контрола со говор

Уживајте во практичните функции на паметниот телефон без да ги тргнете очите од патот. Гласовната контрола ви овозможува да ја контролирате музиката, да добивате насоки во реално време и да комуницирате со контактите - сето тоа со едноставни гласовни команди.

Надополнете го секое патување со одличен звук

Без разлика каде одите, уживајте во јасен и природен звук што се одликува со можно засилување и прилагодливи поставки за звук.

Изберете ги вашите бои

Избор од 35.000 бои за усогласување на двозонското осветлување со ентериерот на вашиот автомобил. Кога ќе започне музиката, светилките на LED екранот ќе почнат да трепкаат според песната.

Икона за FLAC
Репродуцирајте FLAC датотеки

Компатибилноста со FLAC ви овозможува репродукција на аудио датотеки без загуби за да уживате во сите детали на музиката.

Патник користи паметен телефон со MEX-N7300BD
AOA 2.0 ви овозможува да репродуцирате музика преку апликации од паметниот телефон

Уживајте во преземена или проследена музика од вашиот паметен телефон со поддршката за Android Open Accessory 2.0. За да ги користите омилените апликации за музика треба само да го приклучите уредот во USB-приклучокот.

Патник користи паметен телефон со MEX-N7300BD во движење
USB влезот ви овозможува да репродуцирате музика од вашиот iPhone или iPod

Репродуцирајте музика од вашиот уред со iOS на едноставен начин. Приклучете го уредот со USB-кабел и контролирајте ги основните функции за репродукција и гледајте информации за песните на екранот.

Спецификации и функции

Добијте двојно повеќе опции за поврзување и бои во автомобилот со приемникот со CD и DAB-радио MEX-N7300BD. Двојниот Bluetooth® овозможува безжично поврзување на два паметни телефони, од кои вториот ќе се користи само за повици без користење на рацете. Двозонското осветлување ви нуди избор од 35.000 бои за да го усогласите со ентериерот на вашиот автомобил.
  • Двојната Bluetooth®-врска ви овозможува да поврзете два паметни телефони истовремено

  • Гласовна контрола преку Siri Eyes Free и Android

  • Засилувачот со голема моќ нуди јасен и природен звук

  • Двозонското осветлување може да се усогласи со боите на ентериерот на автомобилот

  • Сертификат со потврдна ознака за дигитално радио

EXTRA BASS
Да (1,2)
DSO (Динамичен организатор на звучното поле)
Не
Излезна моќност
4 x 55 W
Излез за предзасилувач
x 3
Излез за сабвуфер
Да
AUX
Да (предна страна)
USB
Да (предна страна)
Протокол за пренос за USB медиуми
Да
Протокол Android Open Accessory преку USB
Да (2.0)

Што има во пакетот

Приклучок ISO, Украсен прстен (ремен): Црна боја, Надворешен микрофон, Гарантен лист, Упатство за употреба

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина