СТЕРЕО ЗВУЧНИК ЗА НА ПОЛИЦА

Сите спецификации и функции

SS-NA5ES

Особини

Звучнички систем
2-системски звучници со 4 единици
Фреквентен опсег
45Hz - 45kHz
Звучници од тип за на полица
1
Високотонец
Тип на купола 25мм x1
Помошен високотонец
Тип на купола 19мм x2
Среднотонец
НЕ
Бас
Конусен тип од 130мм x1
Сабвуфер
НЕ
Излез
НЕ
Тип со магнетна заштита
НЕ
Вид на куќиште
Бас рефлекс
Вид на звучникот
пасивен
Ниво на карактеристична чувствителност
86dB
Номинална импеданса
4 оми
Капацитет на приемната моќност (макс.)
70w

Влезови и излези

Приклучок за влез
отвор и завртка
Тип на приклучок за излез
НЕ

Општо

Димензии (прибл.) (ШxВxДмм)
205x355x325 мм
Тежина (прибл. кг)
10

Опции на бои

black

Функции

Природен звук со системот I-ARRAY™

Создадовме оптимална комбинација од 3 високотонци, високотонец со мека купола од 25мм и два високотонци од 19мм, за репродукција на реалистични високи фреквенции

Резонантна акустика благодарение на квалитетната изработка

Експертска изработка со користење на посебен вид бреза, материјал кој е познат по својот одличен акустички квалитет

Удобно слушање на звук со компактен пакет

Конусниот вуфер и трите високотонци работат во комбинација за обезбедување постојаност на нивото на звукот при покачувањето на фреквенциите

Чујте го басот

Уживајте во јасните бас тонови од 130мм конусниот вуфер, придвижуван од моќно магнетско коло

Додадете префинетост на вашиот домашен аудио систем

Интегрирајте ги овие звучници во вашиот домашен аудио систем и уживајте во филмови со звук кој е поблиску до реалноста