АУДИО СИСТЕМ V72D СО ГОЛЕМА МОЌ И ТЕХНОЛОГИЈА BLUETOOTH®

Расположете ги сите со звук од 360° и осветлување во огромната просторија за забава.

MHCV72D.CEL

Аудио систем со голема моќ, звук од 360° и бас со голем опсег, светилки за забава од 360°, светилки во звучниците и поврзување со паметни телефони.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница