ДОМАШНИ АУДИО СИСТЕМИ СО ГОЛЕМА МОЌ И ТЕХНОЛОГИЈА BLUETOOTH®

Исполнете ја куќата со светилки за забава и моќен звук

MHCV50D.CEL

Домашен аудио систем со голема моќ, Bluetooth®, NFC, Sound Pressure Horn и репродукција преку USB.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница