Слика од Домашен аудио систем со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Домашен аудио систем со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Домашен аудио систем со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Домашен аудио систем со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Домашен аудио систем со голема моќ и технологија BLUETOOTH®

Спецификации и функции

Организирајте ја најдобрата домашна забава со овој домашен аудио систем со голема моќ. Технологиите Sound Pressure Horn и Mega Bass создаваат моќен и фокусиран звук со ниски фреквенции што ќе се чувствуваат низ целата куќа. Разубавете ја атмосферата со светилки за забава, диџеј ефекти за звук и функции за караоке, па дури и контролирајте сè преку вашиот телефон со апликацијата Fiestable.
  • LDAC за висококвалитетно слушање преку Bluetooth

  • Светилките за забава создаваат атмосфера како во ноќен клуб

  • Осветлен горен панел за лесна контрола

  • Функциите за караоке ви овозможуваат да пеете заедно со песната

  • Вградени рачки за лесна преносливост

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина

Кориснички оценки

Корисниците велат