Прескокни до содржина
Слика од Домашен аудио систем со голема моќ и BLUETOOTH®
Слика од Домашен аудио систем со голема моќ и BLUETOOTH®
Слика од Домашен аудио систем со голема моќ и BLUETOOTH®
Слика од Домашен аудио систем со голема моќ и BLUETOOTH®
Слика од Домашен аудио систем со голема моќ и BLUETOOTH®
Спецификации и функции
Секогаш организирајте одлични домашни забави со моќниот MHC-V41D. Звучниците поставени под агол го распространуваат звукот низ просторијата за да можат сите да уживаат во истиот одличен звук, а разнобојните светилки во звучниците се синхронизираат со ритамот.
  • Распространете го звукот

  • Светилки во звучниците за забави

  • Контрола со гестикулации преку паметен телефон

  • Вграден DVD плеер со HDMI ARC

  • Рачка за безбедно подигнување и лесно пренесување

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина