HI-FI-СИСТЕМИ

Аудио систем V21D со голема моќ и технологија BLUETOOTH®

MHC-V21D
Слика од Аудио систем V21D со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Аудио систем V21D со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Аудио систем V21D со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Аудио систем V21D со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Аудио систем V21D со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Аудио систем V21D со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Слика од Аудио систем V21D со голема моќ и технологија BLUETOOTH®
Еве како звучат одличните забави 

Подобрете ја забавата што ја организирате со аудио системот MHC-V21D. Звучниците поставени под агол распространуваат моќен звук што ја исполнува просторијата, а светилката во звучникот создава атмосфера како во ноќен клуб.  

Лого ознаки за NFC и Bluetooth®
Беспрекорно проследување со NFC и BLUETOOTH® технологија

Користете NFC-поврзување со еден допир за да воспоставите Bluetooth®-врска и веднаш започнете да проследувате.

Икона за микрофон
За сите љубители на караоке 

Организирајте забава со караоке. Двата влезови за микрофон се совршени за пеење. 

Ритами што сите можат да ги почувствуваат

Исполнете ја просторијата со моќен звук. Високотонците се поставени под агол за поголемо распространување на звукот, за да можат сите да ги почувствуваат моќните ритами.

Снимка одблиску од среднотонци и високотонци
Двајца пеат покрај MHC-V21D
Разбудете ја поп-ѕвездата во Вас

Забавувајте ги сите - со двата влеза за микрофони може да се натпреварувате со гостите во пеење на вашите омилени песни. Внесете доза на рокенрол во забавата со приклучување гитара во еден од влезовите и користете го системот како засилувач за гитара. Користете три режими - „Јасен“ за јасен звук, „Прекумерно засилување“ за изобличен звук на гитарата и „Бас“ за вашата бас-гитара.

Подобрете ја забавата со безжичниот Party Chain

Уживајте во посилен звук со поврзување повеќе компатибилни звучници преку технологијата Bluetooth®. Поврзете најмногу 50 компатибилни звучници и синхронизирајте ја музиката со осветлувањето.

Дополнителни звучници
Sony | Music Center
Управувајте со забавата од подиумот за танцување

Sony | Music Center овозможува контрола на музиката и поставките за звукот директно од вашиот телефон. Fiestable ви нуди контрола врз осветлувањето на звучниците и ви овозможува да активирате режими за диџеи и караоке (достапна е само сина светлина).

Sony | Music Center за Android
Sony | Music Center за iOS
Крал на забавата
Станете крал на забавата

Споделете статус за вашата забава на социјалните медиуми со само едно кликнување во апликацијата Fiestable. Потоа, засилете ја јачината на звукот за да ги развеселите сите и да станете вистински крал на забавата.

Возбудата од стадионот во вашиот дом со режимот за фудбал

Вклучете го режимот за фудбал на MHC-V21D за да уживате во реална атмосфера како на стадион. Исклучете го коментаторот за да уживате во навивањето на публиката, преку минимизирање на звукот на коментаторот и зголемување на звукот на публиката. 

Лого за DVD
Вграден DVD-плеер 

Гледајте филмови на едноставен начин преку вградениот DVD-плеер и уживајте во богат звук што внесува реалистичност во вашите омилени сцени.

Лого за HDMI
HDMI™ излез

Гледајте ги омилените серии на вашиот стандарден екран, а притоа уживајте во силен звук од вашите моќни звучници.

Маж го носи MHC-V21D за рачките
Носете ја забавата насекаде

MHC-V21D има вградени рачки за носење за да можете да го однесете во куќата на пријателите или лесно да ја преместувате забавата во различни простории.

Поврзување со повеќе уреди

Заедно со пријателите може да впарите најмногу три паметни телефони во исто време преку технологијата BLUETOOTH®. 

Паметен телефон поврзан безжично со MHC-V21D

Спецификации и функции

Подобрете ја забавата што ја организирате со MHC-V21D. Звучниците поставени под агол распространуваат моќен звук што ја исполнува просторијата, а светилката во звучникот создава атмосфера како во ноќен клуб.
  • Звучниците поставени под агол за пошироко звучно поле

  • Светилка во звучникот

  • Караоке и влезови за гитара

  • Вграден DVD плеер со HDMI ARC

  • Рачка за безбедно подигнување и лесно пренесување

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина