АУДИО СИСТЕМ M60D СО ГОЛЕМА МОЌ И DVD

Обезбедете си легендарен статус на следната ваша забава со MHC-M60D.

MHCM60D.CEL

Домашен аудио систем со голема моќ, светилки со различни бои во звучниците, караоке и влезови за гитара и висококвалитетно проследување со LDAC™.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница