АУДИО СИСТЕМ XB90 СО ГОЛЕМА МОЌ, EXTRA BASS И ВГРАДЕНА БАТЕРИЈА

Правете одлични забави насекаде со преносливиот GTK-XB90.

GTKXB90B.CEL

Домашен аудио систем со голема моќ, EXTRA BASS™, технологија BLUETOOTH®, вградена батерија и безжично проследување забава.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница