ДОМАШЕН АУДИО СИСТЕМ СО ГОЛЕМА МОЌ И ТЕХНОЛОГИЈА BLUETOOTH®

Внесете енергија во ноќта со оваа моќна едноделна машина за забава

GTKXB7R.CEL

Едноделен стерео систем со голема моќ, NFC, EXTRA BASS, панел со LED светилки и диџеј ефекти.

Боја

Црвена

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница