HI-FI-СИСТЕМИ

Аудио систем XB60 со голема моќ, EXTRA BASS и вградена батерија

GTK-XB60
Слика од Аудио систем XB60 со голема моќ, EXTRA BASS и вградена батерија

redblueblack

Слика од Аудио систем XB60 со голема моќ, EXTRA BASS и вградена батерија
Слика од Аудио систем XB60 со голема моќ, EXTRA BASS и вградена батерија
Слика од Аудио систем XB60 со голема моќ, EXTRA BASS и вградена батерија
Слика од Аудио систем XB60 со голема моќ, EXTRA BASS и вградена батерија
Слика од Аудио систем XB60 со голема моќ, EXTRA BASS и вградена батерија
Слика од Аудио систем XB60 со голема моќ, EXTRA BASS и вградена батерија
Слика од Аудио систем XB60 со голема моќ, EXTRA BASS и вградена батерија
Слика од Аудио систем XB60 со голема моќ, EXTRA BASS и вградена батерија
Атмосфера како клуб со електронска музика, каде и да сте

Правете забави со електронска музика насекаде со EXTRA BASS™ ритами од GTK-XB60. Вградените светилки за забава создаваат атмосфера како во ноќен клуб, а батеријата на полнење ви овозможува да слушате музика дури и без приклучок за напојување.

Овој уред не е отпорен на вода или прав, ве молиме користете го на соодветно место.

Лого за батеријата на GTK-XB60
Батерија на полнење

Ако нема приклучок за напојување во близина, батеријата на полнење ви нуди репродукција од 14 часа.

Лого ознаки за NFC и BLUETOOTH® на GTK-XB60
Безжично поврзување

Воспоставете брза BLUETOOTH® врска со NFC со еден допир или проследувајте од уред за репродукција преку Wi-Fi.

Почувствувајте го ритамот на EXTRA BASS™

Разиграјте го подиумот за танцување со активирање на EXTRA BASS™. Тој ги подобрува ниските фреквенции на песната и создава ритами што ќе ги раздвижат сите.

Моќ за правење забави насекаде, со батерија на полнење

Нема приклучок за напојување? Батеријата овозможува забава до 14 часа кога светилките се исклучени и јачината на звук е поставена на 17. При макс. јачина на звук со вклучен EXTRA BASS™ и осветлување може да се забавувате 3 часа. Ако батеријата е слаба, активирајте го режимот на издржливост за подолго траење на батеријата (4,5 часа).

Земете ги и појдете

Практичните рачки за носење го олеснуваат пренесувањето на GTK-XB60 од една на друга забава.

Рачки за носење на GTK-XB60
Светилки директно од ноќен клуб

Разубавете ја забавата со вградените светилки. Силното трепкачко светло го осветлува подиумот, белите LED светилки светат според музиката, а лентата што свети во повеќе бои се протега по рабовите на звучникот и создава атмосфера како во ноќен клуб.   

Линиска светилка

Лентата што свети во повеќе бои се протега по рабовите на звучникот.

Светилка во звучникот

Бели LED светилки што светат според музиката.

Трепкачко светло

Силно трепкачко светло го осветлува подиумот за танцување.

Поврзете дополнителни звучници без дополнителни жици

Сакате да ја зголемите јачината на звукот? Поврзете најмногу 10 компатибилни звучници преку функцијата за безжично проследување забава за да добиете посилен звук и возбудлива атмосфера за забава со синхронизирани светилки. Сето тоа се врши преку технологијата Bluetooth® - не ви требаат кабли за поврзување.

Поврзување и контрола
Лого ознаки за NFC и BLUETOOTH® на GTK-XB60
Поврзете се со технологијата NFC и Bluetooth®

Воспоставете безжична врска со еден допир со вашиот уред преку NFC или искористете ги поставките за Bluetooth® за да се поврзете.

Лого за USB кај GTK-XB60
Поврзувајте уреди преку USB

Пристапете до вашите дигитални музички датотеки MP3, WMA и WAV со поврзување на вашиот USB уред.

Влез за микрофон на GTK-XB60
Додајте сопствени вокали

Запејте во секој момент - само приклучете микрофон и ќе го слушнете вашиот глас во мелодијата.

Апликација Sony | Music Center за GTK-XB60
Контролирајте ја забавата со Sony | Music Center и Fiestable

Sony | Music Center овозможува избирање песни, менување поставки за звук и создавање листи за репродукција преку вашиот телефон. Fiestable нуди контрола врз боите на светилките, прилагодување на еквалајзерот или активирање контроли за диџеи. Правете промени со движење на раката, со интуитивна контрола.

Sony | Music Center за Android
Sony | Music Center за iOS

Спецификации и функции

Правете забави со електронска музика насекаде со EXTRA BASS™ ритами од GTK-XB60. Различните вградени ефекти за осветлување ја разубавуваат веселата атмосфера, а вградената батерија ви овозможува да слушате музика дури и без приклучок за напојување.
  • EXTRA BASS™ за длабок и моќен звук

  • Вградената батерија ви овозможува да се забавувате насекаде

  • Прекрасното осветлување создава атмосфера како забава со електронска музика

  • Контролирајте го звукот и светлосните ефекти со апликацијата Sony | Music Center и Fiestable

  • Поврзете повеќе звучници со безжичната функција Party Chain (проследување забава)

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина