Слушалки WH-CH510 во црна боја
Слушалки WH-CH510 во сина боја
Слушалки WH-CH510 во бела боја
Слушалки WH-CH510 прикажани странично - црна боја
Слушалки WH-CH510 прикажани странично - сина боја
Слушалки WH-CH510 прикажани странично - бела боја
Слушалки WH-CH510 - црна боја
Слушалки WH-CH510 - сина боја
Слушалки WH-CH510 - бела боја
Слушалки WH-CH510 со копчиња за контрола - црна боја
Слушалки WH-CH510 со копчиња за контрола - сина боја
Слушалки WH-CH510 со копчиња за контрола - бела боја
Слушалки WH-CH510 прикажани од задна страна
Слушалки WH-CH510 со USB-C-кабел
Слушање звук со одличен квалитет преку целиот ден

Слушајте ја вашата музика цел ден, без прекини. Слушалките WH-CH510 се безжични, лесни и имаат батерија со голема издржливост за сите ваши потреби.

Слушалки WH-CH510 во црна боја
96kHz
Безжична технологија Bluetooth®

Слушајте ги омилените песни безжично преку безжичната технологија Bluetooth®, со впарување на вашиот паметен телефон или таблет-уред.

Flac
Енергија за цел ден и брзо полнење

Со батеријата што трае до 35 часа ќе имате доволно енергија и за долгите патувања. Ако преостанува малку енергија во слушалките, со брзо полнење од 10 минути ќе добиете енергија за репродукција до 90 минути.

Носете ја музиката насекаде

Слушалките со лесен дизајн и можност за вртење може да ги носите во торба кога сте во движење. Освен тоа, тенката и прилагодлива лента за на глава е дизајнирана да изгледа одлично и удобно.

Слушалки WH-CH510 во црна, сина и бела боја
Изберете ја вашата боја

Изберете помеѓу црна, сина или бела боја - таа што најмногу ви одговара. Бојата, текстурата и квалитетот се дизајнирани за удобност и стилски изглед.

Едноставно ракување со копчињата

Користете ги копчињата за репродукција, запирање или прескокнување песни и прилагодувајте ја јачината на звукот.

Компатибилност со гласовен помошник 

Со притиснување на едно копче може да се поврзете со гласовниот помошник на вашиот паметен телефон за да добиете насоки, да репродуцирате музика и да комуницирате со контактите.

Едноставни разговори без користење на рацете

Разговарајте слободно со лесното воспоставување повици без користење на рацете, благодарение на вградениот микрофон. Не е потребно ни да го извадите телефонот од вашиот џеб.

Спецификации и функции

Слушалките WH-CH510 се создадени за луѓе кои постојано се во движење, имаат лесен дизајн и се потполно безжични. Со батеријата што трае до 35 часа ќе можете да слушате во текот на целиот ден.
  • Безжична технологија Bluetooth® за неограничено движење

  • Траење на батеријата до 35 часа за целодневно користење и можност за брзо полнење

  • Лесно воспоставување повици без користење на рацете и користење на гласовниот помошник преку микрофонот

  • Компактни и лесни слушалки што се вртат за поголема преносливост

  • Слушајте повеќе детали со звучникот од 30 мм

ЗВУЧНИК
30 мм
ФРЕКВЕНТЕН ОДЗИВ (КОМУНИКАЦИЈА ПРЕКУ BLUETOOTH®)
20 Hz - 20.000 Hz (семплирање со 44,1 kHz)
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина