Слика од Слушалки MDR-ZX660AP
Слика од Слушалки MDR-ZX660AP
Слика од Слушалки MDR-ZX660AP
Слика од Слушалки MDR-ZX660AP
Слика од Слушалки MDR-ZX660AP
Слика од Слушалки MDR-ZX660AP
Слика од Слушалки MDR-ZX660AP
Засилете го басот

Почувствувајте го секој ритам со слушалките што се поставуваат врз уво MDR-ZX660AP, благодарение на звучниците од 40 мм што нудат моќен бас и длабоки ритами. Контролата на одзив за ритамот го засилува басот за да добиете ниски тонови без изобличување - дури и при голема јачина на звукот – а мазната лента за на глава и обложените ушни перничиња овозможуваат стилско и удобно слушање.

Широк фреквентен одзив
Широк фреквентен одзив

Уживајте во длабоките ниски тонови и јасните високи тонови со зголемениот фреквентен опсег.

Динамичен звук, живописен бас

Доживејте чист и балансиран звук со целосен фреквентен опсег и моќен опсег на ниски тонови, благодарение на нашата комбинација од технологии за звук.

Контрола на одзив за ритамот
Длабок и чист бас

Контролата на одзив за ритамот нуди подобри ниски тонови, што го прави совршен за денешните музички стилови во кои доминира басот.

Неодимиумски звучници од 40мм
Слушајте ја вашата музика јасно и гласно

Неодимиумските звучници од 40 мм јасно ги репродуцираат нотите и вокалите со среден до висок опсег, а големите отвори создаваат моќен ритмички бас.

Посебен кабел за заземјување L/R
Јасни канали

Посебниот кабел за заземјување L/R ги намалува пречките меѓу каналите за јасен звук без изобличувања од сите содржини кои ги слушате.

Компатибилност со паметни телефони

Воспоставувајте и одговарајте на повици и променете ја песната што ја слушате без да го допирате телефонот - сето тоа благодарение на интуитивната функционалност со паметни телефони на MDR-ZX660AP.

Вграден далечински управувач и микрофон
Одговарајте на повици, менувајте песни

Вградениот далечински управувач и микрофонот ви овозможуваат да одговарате на повици и да ја контролирате музиката со едно копче, така што може да го оставите телефонот во вашиот џеб.

Апликација SmartKey
Поедноставна контрола на музиката

Со апликацијата SmartKey од Sony можете лесно да ги поставите функциите за музика за вашиот паметен телефон. Репродуцирајте, паузирајте и прескокнувајте песни преку слушалките.

Слушајте со врвен стил и удобност

Изберете од палетата на шест стилски бои кои најмногу одговараат на вашиот стил.

Лента за на глава на лизгање
Лента за на глава на лизгање

Лизгачот од челик кој не 'рѓосува ви овозможува совршено поставување, а во исто време нуди и одлична издржливост.

Обложени ушни перничиња
Обложени ушни перничиња

Меките ушни перничиња се обвиткуваат околу вашите уши за прилепено и удобно поставување.

Кабел кој не се заплеткува
Кабел кој не се заплеткува

Засечениот кабел спречува заплеткување, при што слушалките остануваат во одлична форма.

Спецификации и функции

Почувствувајте го секој ритам со слушалките што се поставуваат врз уво MDR-ZX660AP, благодарение на звучниците од 40 мм што нудат моќен бас и длабоки ритами. Контролата на одзив за ритамот го засилува басот за да добиете ниски тонови без изобличување - дури и при голема јачина на звукот – а мазната лента за на глава и обложените ушни перничиња овозможуваат стилско и удобно слушање.
  • Неодимиумски звучник од 40мм

  • Контролата на одзив за ритамот ги намалува изобличувањата на моќниот бас

  • Рамен кабел кој спречува заплеткување и создавање јазли

  • Компатибилност со паметни телефони, со далечински управувач и микрофон на кабелот

  • Лента за на глава со цврста структура за стабилно поставување

Звучник
40 мм(во вид на купола)
Фреквентен одзив
5-25.000 Hz
Капацитет
1000mW
Должина на кабел
1,2м
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина