ВРВНИ СЛУШАЛКИ Z1R

Уживајте во прекрасен звук и врвна изработка

MDRZ1R.WW2

Слушалки со врвен квалитет со HD звучник од 70 мм и куќиште без резонанса.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница