Слика од VCT-VPR1 статив со далечински управувач

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

Стабилно снимање. Едноставна контрола.

Обликувајте го кадарот на секоја снимка со голема прецизност и контрола. Овој лесен статив со далечински управувач ви овозможува да ја преземете контролата врз прилагодување на аголот и зумот од далечина. Главата со посебно масло овозможува рамномерно поместување во секоја насока, а копчето за линии во форма на решетка ви овозможува прецизно подредување на вашата снимка во секое време.

Зумирање преку далечински управувач
Доближете се поблиску

Приближете се до вашиот објект со копчето за зумирање на далечинскиот управувач.

Копче за линии во форма на решетка
Обликувајте го кадарот со сигурност

Проверете го вертикалното и хоризонталното подредување со копчето за линии во форма на решетка.

Едноставно монтирање со приклучокот за брзо прикачување

Секогаш доловувајте ги моментите совршено - прикачете ја вашата Handycam® камера набрзина за да снимате стабилно, а потоа брзо и лесно откачете ја кога ќе завршите.

Спецификации и функции

  • Лесна, компактна и алуминиумска рамка

  • Далечинска контрола на поместување и зумирање

  • Копче за линии во форма на решетка за прецизно подредување

  • Приклучок за брзо прикачување на Handycam®

  • Кабел со повеќе интерфејси за прикачување на други фото апарати

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт