ВИДЕО КАМЕРИ

Стерео микрофон за приклучок за повеќе интерфејси XYST1M

ECM-XYST1M

Слика од Стерео микрофон за приклучок за повеќе интерфејси XYST1M
Слика од Стерео микрофон за приклучок за повеќе интерфејси XYST1M

Снимајте видео снимки со стерео звук

Внесете реалистичност во вашите видео снимки со овој лесен и компактен стерео микрофон. Уживајте во богат и јасен звук, со широк фреквентен опсег за снимање на длабоки звуци.

Звук со агол до 120 степени

Добијте го саканиот звук со прилагодливиот опсег на снимање до 120 степени. Снимајте длабок звук со голема прецизност, без разлика дали снимате единечна слика или групна сцена.

Звук со опсег од 120 степени
Предно стакло

Намалете го шумот од ветерот

Испорачаното предно стакло ги намалува пречките од надворешните елементи.

Кабел со приклучок за микрофон

Напојување преку приклучување

Кабелот за микрофон ви овозможува приклучување и напојување на вашиот стерео микрофон XYST1M.

Спецификации и функции
  • Снимајте висококвалитетен и детален звук

  • Прилагодување на снимањето на звукот во широк опсег

  • Со тежина од 100 гр., тој лесно се поставува и носи на фото апаратот

  • Испорачан кабел со приклучок за микрофон за приклучување на напојување

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт