Слика од IR видео светло на батерија HVL-LEIR1
Слика од IR видео светло на батерија HVL-LEIR1
Слика од IR видео светло на батерија HVL-LEIR1
Слика од IR видео светло на батерија HVL-LEIR1

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

Снимајте јасни видео снимки во потполна темнина

Уживајте во моќно и компактно LED светло кое се напојува со батерии. Тоа овозможува едноставно снимање при слаба осветленост или потполна темнина.

Осветлување без граници

Уживајте во светлина од 1500 лукси за јасно снимање при недоволна осветленост.

Снимајте во темнина

Снимајте до 7 метри во темнина со IR светлото и NightShot®.

Едноставно напојување

Уживајте во едноставно напојување со 2 AA батерии за 90 минутно осветлување.

Спецификации и функции

  • Осветлете со светлина од 1500 лукси со моќното LED светло

  • Снимајте видео снимки во потполна темнина на далечина до 7 метри

  • Снимајте во далечина до 20м во ноќно време со SuperNightShot®

  • 2 AA батерии за практично и едноставно полнење

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт