Слика од Лента која плови за Handycam®

Спецификации и функции

  • Пловниот дизајн овозможува камерата* да плови (*камерата треба да биде водоотпорен модел)

  • Врвката овозможува лесно пронаоѓање на Handycam®

  • Реверзибилен дизајн во две бои (црна, портокалова) кој ќе одговара на вашиот стил

  • Прилагодлива и мека лента за длабоко и удобно вметнување

  • Лесен дизајн од 40 гр.

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт