Слика од Мека торба за носење LCS-U5 за Handycam®
Особини
  • Лесна, компактна заштита за видео камера, како и резервна мемориска картичкаЛесна, компактна заштита за видео камера, како и резервна мемориска картичка

  • Внатрешен џеб за складирање на Memory Stick™ или SD картичкаВнатрешен џеб за складирање на Memory Stick™ или SD картичка

  • Цврсто обложување за оптимална заштитаЦврсто обложување за оптимална заштита

  • Појас за преку рамоЦврсто обложување за оптимална заштита

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат