Слика од DVD плеер со можност за поврзување преку USB
Слика од DVD плеер со можност за поврзување преку USB
Слика од DVD плеер со можност за поврзување преку USB
Репродуцирајте сè со еден компактен уред.

Малите нешта можат да ви приредат големи изненадувања. Уживајте во репродукција на повеќе формати, вклучувајќи DVD дискови и филмови складирани во вашиот компјутер или читач на мемориски картички.

Квалитетна DVD слика и звук во мал пакет

Неговата компактна големина го прави овој DVD плеер совршен за користење во кујната или спалната соба. Може да репродуцира повеќе формати на филмови, музика и фотографии - вклучувајќи и содржини складирани на мемориски уред или лаптоп преку USB приклучок.

Ослободете ги вашите филмови и музика

Отворете ги вашите збирки на филмови и музика и уживајте во старите омилени филмови на голем екран и во опкружувачки звук со поврзување преку USB. Приклучете го вашиот лаптоп или префрлете ги на мемориски уред за да имате брз пристап до вашата збирка на филмови.

Спецификации и функции
  • Репродуцирајте филмови, музика и фотографии складирани на USB уредМожете да репродуцирате содржини директно од USB мемориски уред и да гледате филмови, да слушате музика и да гледате фотографии и слајд шоу презентации.

  • Репродукција од голем избор на форматиПоддржува CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL (вклучувајќи DVD од 8см), JPEG, MP3, MPEG-4, WMA, AAC и Linear PCM.

  • Изберете брза или бавна репродукција со звукРепродуцирајте филмови со звук, како и слики со брзина која е приближно 1,5x поголема од нормалната. Или, пак, репродуцирајте забавено за детално да ги погледнете спортските случувања.

  • Запомнете го вашето место дури на шест DVD дисковиЗапочнете да гледате онаму каде што сте престанале да гледате - овој плеер може да запомни точки за продолжување со гледањето дури на шест дискови кои претходно сте ги репродуцирале.

  • Направете сопствено слајд шоу со придружна музикаПогледнете ги вашите слики во слајд шоу со музика во заднина по ваш избор.

  • Контролирајте го вашиот плеер и телевизорот со еден далечински управувачМоже да вршите репродукција или да ги прилагодувате поставувањата на вашиот плеер и вашиот телевизор -меѓу кои и напојувањето, каналите и јачината на звукот - со далечинскиот управувач од DVD плеерот.

  • Компактен дизајн кој заштедува просторСо големина од само 270мм, овој плеер се одликува со голем број на функции во компактен, стилски пакет.

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина

Кориснички оценки

Корисниците велат