Приказ од горна страна на DVD-плеерот DVP-SR170
Приказ од предна страна на DVD-плеерот DVP-SR170
Три четвртински приказ на DVD-плеерот DVP-SR170
Одлични функции во компактно пакување

Овој DVD плеер со широчина од 270мм совршено се вклопува во најмалите простории и нуди репродукција на дискови во повеќе формати. Освен тоа, можете едноставно да го поврзете со вашиот Hi-Fi систем и набрзина да го надградите звукот на вашиот филм

Квалитетна DVD слика и звук во мал пакет

Неговата компактна големина го прави овој DVD плеер совршен за користење во кујната или спалната соба. Може да репродуцира повеќе формати на филмови, музика и фотографии.

Брза/бавна репродукција на филм со звук

Отсега ќе можете да уживате во брза репродукција со препознатлив звук кој ќе го надополни вашето уживање при гледањето. Исто така, ќе можете бавно да репродуцирате содржини со звук за детално да ги погледнете спортските случувања или за да слушате програма за изучување на јазици.

Спецификации и функции
  • Репродукција од голем избор на форматиПоддржува CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL (вклучувајќи DVD од 8см), JPEG, MP3, MPEG-4, WMA, AAC и Linear PCM.

  • Изберете брза или бавна репродукција со звукРепродуцирајте филмови со звук, како и слики со брзина која е приближно 1,5x поголема од нормалната. Или, пак, репродуцирајте забавено за детално да ги погледнете спортските случувања.

  • Запомнете го вашето место дури на шест DVD дисковиЗапочнете да гледате онаму каде што сте престанале да гледате - овој плеер може да запомни точки за продолжување со гледањето дури на шест дискови кои претходно сте ги репродуцирале.

  • Направете сопствено слајд шоу со придружна музикаПогледнете ги вашите слики во слајд шоу со музика во заднина по ваш избор.

  • Контролирајте го вашиот плеер и телевизорот со еден далечински управувачМоже да вршите репродукција или да ги прилагодувате поставувањата на вашиот плеер и вашиот телевизор -меѓу кои и напојувањето, каналите и јачината на звукот - со далечинскиот управувач од DVD плеерот.

  • Компактен дизајн кој заштедува просторСо големина од само 270мм, овој плеер се одликува со голем број на функции во компактен, стилски пакет.

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина