SCART КАБЛИ ОД СЕРИЈА VMC-EC

Сите спецификации и функции

3 Модели
3 Модели

Општи податоци

Општи податоци

Боја

Должина на кабел (м)

1 м
VMC-E2110C
1 м 
VMC-E2110C

Боја

  • Црна

Должина на кабел (м)

  • 1
3 м
VMC-E2130C
3 м 
VMC-E2130C

Боја

  • Црна

Должина на кабел (м)

  • 3
5 м
VMC-E2150C
5 м 
VMC-E2150C

Боја

  • Црна

Должина на кабел (м)

  • 5

Функции

Analogue кабел дизајниран за поврзување на HDD рекордер, DVD плеер, VCR, Set Top Box приемник или сателитски ресивер со телевизор или A/V ресивер

Уживајте во репродукцијата на висококвалитетно видео и стерео звук со помош на само еден SCART кабел.

Достапни се 3 должини: 1м, 3м и 5м

Кабелот со извонредна чистота – 99.996% бакар без кислород (OFC) го намалува изобличувањето на сигналите

Двојниот заштитен слој ги намалува електромагнетните (EM) и радио-фреквентните (RF) пречки за добивање на јасна слика

24K позлатените приклучоци се отпорни на корозија овозможувајќи голема долготрајност - за добивање на висококвалитетен звук со мали загуби и прецизен пренос на сигналите

Металните приклучоци се одликуваат со извонредна отпорност на корозија и нудат лесно поврзување

Специјалниот заштитен слој овозможува издржливост на топлина / абење и врвна флексибилност

Гарантен период: 2 години