Слика од SCART кабли од серија VMC-EC
Спецификации и функции
  • Analogue кабел дизајниран за поврзување на HDD рекордер, DVD плеер, VCR, Set Top Box приемник или сателитски ресивер со телевизор или A/V ресивер

  • Уживајте во репродукцијата на висококвалитетно видео и стерео звук со помош на само еден SCART кабел.

  • Достапни се 3 должини: 1м, 3м и 5м

  • Кабелот со извонредна чистота – 99.996% бакар без кислород (OFC) го намалува изобличувањето на сигналите

  • Двојниот заштитен слој ги намалува електромагнетните (EM) и радио-фреквентните (RF) пречки за добивање на јасна слика

  • 24K позлатените приклучоци се отпорни на корозија овозможувајќи голема долготрајност - за добивање на висококвалитетен звук со мали загуби и прецизен пренос на сигналите

  • Металните приклучоци се одликуваат со извонредна отпорност на корозија и нудат лесно поврзување

  • Специјалниот заштитен слој овозможува издржливост на топлина / абење и врвна флексибилност

  • Гарантен период: 2 години

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт