Слика од Преносливо дигитално DAB/DAB+ радио
Слика од Преносливо дигитално DAB/DAB+ радио
Слика од Преносливо дигитално DAB/DAB+ радио
Спецификации и функции
  • DAB/DAB+/FM приемникДигитално радио кое се одликува со DAB/DAB+ (Band III) за огромен избор на станици, како и однапред поставени станици за почеток

  • Квалитет на звукотДигитален прием со одличен звук и аудио квалитет од Sony, за слушање без пречки

  • ПреносливостЛесниот и стилски дизајн ви овозможува да го понесете дигиталното радио насекаде - во затворен или отворен простор додека патувате

  • Дизајн со прекрасни боиДостапни се три варијанти на бои: Црна, бела, црвена

  • Мемории за станициЕдноставен пристап до вашите омилени станици со 10 x DAB/DAB+ и 10 x FM станици

  • LCD екранДобивајте информации од DAB+/DAB програмите на LCD екранот со придвижување

  • Тајмер за исклучување и часовникПоставете го дигиталното радио да се исклучи заедно со останатите уреди во домот

  • Работи на батерија или на струјаПриклучете го дигиталното радио на приклучок за струја за да го дополните или користете напојување со батерија за да се ослободите од каблите

  • Приклучок за слушалкиПоврзете ги вашите слушалки и слушајте ги омилените станици на само

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина