КОМПАКТЕН ФОТО АПАРАТ DSC-W830 СО 8X ОПТИЧКИ ЗУМ

Снимете ја саканата снимка при секој обид

DSCW830P.CE3

Фото апарат DSC-W830 со сензор од 20,1MP, 8x оптички зум, интелигентен автоматски режим, оптички SteadyShot и објектив од Zeiss®

Боја

Розова

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница