КОМПАКТНИ

Компактен фото апарат W830 со 8x оптички зум

DSC-W830
Слика од Компактен фото апарат W830 со 8x оптички зум

pinkpurplesilverblack

Слика од Компактен фото апарат W830 со 8x оптички зум
Слика од Компактен фото апарат W830 со 8x оптички зум
Слика од Компактен фото апарат W830 со 8x оптички зум
Слика од Компактен фото апарат W830 со 8x оптички зум
Слика од Компактен фото апарат W830 со 8x оптички зум
Слика од Компактен фото апарат W830 со 8x оптички зум
Слика од Компактен фото апарат W830 со 8x оптички зум
Снимете ја саканата снимка при секој обид

Снимањето на детални фотографии и HD видео записи никогаш не било полесно. W830 има компактен дизајн кој е доволно мал за да се смести во џеб и е опремен со сензор со 20,1MP, објектив од ZEISS® со 8x оптички зум, брз автоматски фокус и стабилизација на слика со оптички SteadyShot.

Сè е во деталите

Доловете ја убавината на секоја сцена без напор со W830 Cyber-shot™. Сензорот за слика со висока резолуција од 20,1MP заедно со брзиот автоматски фокус обезбедуваат остри и многу детални резултати, дури и при динамични случувања. Ова е нешто што вашиот паметен телефон не може да го постигне.

Повлечете го светот поблиску до вас

Зумирајте со оптичкиот зум од 8x и снимете ја сцената со извонредна острина, користејќи ги објективот од ZEISS®.

Поставки кои одговараат на секоја сцена

Интелигентниот автоматски режим автоматски ги прилагодува поставувањата на фото апаратот за да одговараат на условите во кои фотографирате. Ќе добиете брзи резултати со прекрасна експозиција без дополнителни проблеми со рачните контроли.

Стабилни снимки

Оптичкиот SteadyShot ги намалува ефектите од помалите движења и тресења со поместување на елементите во објективот за да изврши компензација, овозможувајќи секоја фотографија и видео снимка да биде остра и јасна.

Уредување на фотографии без напор

Со ефектите за разубавување можете да уредувате или обработувате слики за да ја подобрите завршната обработка на вашите слики и да добиете појасни портрети од вашите пријатели, дури и со снимки направени со режимот за панорама.

Видете ја големата слика со режим на панорама 360°

Притиснете го копчето, придвижете од едната кон другата страна или нагоре-надолу. Фото апаратот врши автоматско спојување на серија снимки со голема брзина за да создаде слики со кои се доловува целата сцена.

Функции

Се користи со iMovie и Final Cut Pro X

Овој производ е компатибилен со Final Cut Pro X и iMovie.

Спецификации

  • Сензор за слика со 20,1MP

  • Оптички SteadyShot

  • Оптички зум од 8x

  • 720p HD видео снимки

  • Интелигентен автоматски режим

Тип на сензор
Super HAD CCD од тип 1/2,3" (7,76мм)
Број на точки (ефективни)
20,1MP
Отпорност на вода
-
ISO чувствителност (фотографија)(препорачан индекс на експозиција)
ISO 80-3200
ISO чувствителност (видео)
Автоматски: (вредност на ISO од 250 до 1250)

Што има во пакетот

Комплет батерии на полнење, AC адаптер, Кабел со повеќе USB приклучоци, Лента за околу зглоб, Упатство за употреба

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина