Слика од Компактен фото апарат W810 со 6x оптички зум
Слика од Компактен фото апарат W810 со 6x оптички зум
Слика од Компактен фото апарат W810 со 6x оптички зум
Слика од Компактен фото апарат W810 со 6x оптички зум
Слика од Компактен фото апарат W810 со 6x оптички зум
Слика од Компактен фото апарат W810 со 6x оптички зум
Забавно и брзо фотографирање

Снимете сè, почнувајќи од ноќни излегувања до слики од одмори. W810 е опремен со функции кои го олеснуваат снимањето на забавни и јасни фотографии и HD видео снимки. Снимајте детални слики одблиску со 6x оптички зум, а режимот за забави нуди лесно снимање на одлични снимки од ноќните забави.

Сè е во деталите

Доловете ја убавината на секоја сцена без напор. Сензорот за слика со висока резолуција од 20,1MP заедно со брзиот автоматски фокус обезбедуваат остри и многу детални резултати, дури и при заклучување на фокусот. Ова е нешто што вашиот паметен телефон не може да го постигне.

Доближете се што поблиску со 6x зум

Ако вашиот објект е далеку, доближете го до вас со оптичкиот зум до 6x која ја доловува сцената со прецизни детали.

Духот на забавата

Режимот за забави е совршен за ноќни забави. Тој нуди комбинација од напредни поставувања за оптимален блиц, ISO, експозиција и хроматски интензитет, за добивање на светли и јасни снимки, особено кога луѓето танцуваат во темнина.

Снимајте и споделувајте HD видео снимки

Притиснете го копчето за видео и снимајте рамномерни 720p HD снимки и репродуцирајте ги за да го доживеете моментот со пријателите

Рамномерност и стабилност

Уживајте во остри и јасни фотографии и видео снимки дури и при зумирање. SteadyShot користи бафер површина околу работ на сензорот за да се компензира тресењето на фото апаратот.

Видете ја големата слика со режим на панорама 360°

Фото апаратот врши автоматско спојување на серија снимки со голема брзина за да создаде слики со кои се доловува целата сцена.

Спецификации

  • Сензор за слика со 20,1MP

  • Вграден автоматски фокус

  • 6x оптички зум

  • Режим за забави

  • 720p HD видео снимки

Тип на сензор
Super HAD CCD од тип 1/2,3" (7,76мм)
Број на точки (ефективни)
20,1MP
Отпорност на вода
-
ISO чувствителност (фотографија)(препорачан индекс на експозиција)
ISO 100-3200

Што има во пакетот

Батерија на полнење (NP-BN), AC адаптер, Лента за околу зглоб, Кабел со повеќе USB приклучоци, Упатство за употреба, *Производите може да се разликуваат во зависност од земјата и моделот

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина