ДИГИТАЛЕН КОМПАКТЕН ФОТО АПАРАТ TX30

Снимајте одлични снимки насекаде, дури и под вода

DSCTX30D.CE3

Отпорност на вода, прав, мраз и удари, за скијање, нуркање и пливање. Снимајте рамномерни HD видео снимки и зумирајте ситни детали

Боја

Портокалова

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница