ПРОФЕСИОНАЛЕН КОМПАКТЕН ФОТОАПАРАТ СО СЕНЗОР ОД 35 ММ RX1R II

Целосен кадар. Големина колку дланка.

DSCRX1RM2.CE3

Опремен со сензор за целосна слика кој се одликува со зголемен број на точки, напреден процесор, осветлен објектив од ZEISS® со фиксна фокусна должина и оптички варијабилен нископропусен филтер што може внатрешно да се прилагоди, RX1R II нуди извонредни можности за фотографирање со целосен кадар сместени во неверојатно компактни димензии.

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница