ДИГИТАЛЕН КОМПАКТЕН ФОТО АПАРАТ RX10

Еден објектив за сите растојанија

DSCRX10.CE3

Брзо фокусирање за совршени снимки на секоја оддалеченост. Снимајте врвни детали благодарение на Carl Zeiss® објективот од 24-200мм со F2,8

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница