Изберете го вашиот модел

RX1 ДИГИТАЛЕН КОМПАКТЕН ФОТО АПАРАТ

DSLR слики со професионален квалитет со компактен фото апарат

DSCRX1.CEE8

Сензор за целосна слика со 24,3MP, Carl Zeiss® Sonnar T објектив со F2,0 и целосна рачна контрола, спакувани во преносен и компактен уред

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница