ВРВЕН, ИЗДРЖЛИВ И МАЛ ФОТОАПАРАТ RX0 II

Врвен, издржлив и мал 4K-фотоапарат RX0 II од тип 1,0 со LCD-екран што се врти

DSCRX0M2G.CEE

Широкоаголниот објектив со мало изобличување од ZEISS®, CMOS-сензорот со подредена структура од тип 1,0 и блендата што спречува изобличувања создаваат неверојатни слики, а LCD-екранот што се врти и приклучокот за микрофон го прават идеален за видеоблогови. Извонредно компактниот RX0 II може да го носите секаде бидејќи е отпорен на вода, удари и кршење.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница