Слика од DSC-QX30 Lens-style камера со 30x оптички зум
Слика од DSC-QX30 Lens-style камера со 30x оптички зум
Слика од DSC-QX30 Lens-style камера со 30x оптички зум
Слика од DSC-QX30 Lens-style камера со 30x оптички зум
Слика од DSC-QX30 Lens-style камера со 30x оптички зум
Слика од DSC-QX30 Lens-style камера со 30x оптички зум
Слика од DSC-QX30 Lens-style камера со 30x оптички зум
Слика од DSC-QX30 Lens-style камера со 30x оптички зум
Слика од DSC-QX30 Lens-style камера со 30x оптички зум
Слика од DSC-QX30 Lens-style камера со 30x оптички зум
Слика од DSC-QX30 Lens-style камера со 30x оптички зум
Слика од DSC-QX30 Lens-style камера со 30x оптички зум

Спецификации и функции

Снимајте прекрасни слики, независно од оддалеченоста, со DSC-QX30 кој се одликува со 30x оптички зум, оптички SteadyShot и AF со заклучување. Сега можете да фотографирате подвижни или далечни објекти кои претходно не сте можеле да ги доловите со вашиот паметен телефон или таблет уред.
  • Exmor R® CMOS сензор со 20,4MP

  • Процесор BIONZ X за врвни детали и намалување на шум

  • G објектив од Sony со 30x оптички зум (60x со јасно зумирање на слики)

  • PlayMemories™ Camera Apps ја зголемуваат креативноста

  • Снимајте и споделувајте висококвалитетни слики од вашиот уред со iOS и Android

Тип на сензор
Exmor R® CMOS сензор од тип 1/2,3" (7,82мм)
Број на точки (ефективни)
20,4MP
ISO чувствителност (фотографија)(препорачан индекс на експозиција)
ISO 80-12800

Што има во пакетот

Комплет со батерија на полнење NP-BN, Микро USB кабел, Лента за околу зглоб, Приклучок за паметен телефон, Кратко упатство за почеток, Референтен водич

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина

Кориснички оценки

Корисниците велат