КОМПАКТЕН ФОТОАПАРАТ HX90 СО 30x ОПТИЧКИ ЗУМ

Зумирајте подалеку. Подобрете го приказот.

DSCHX90B.CE3

Напредните можности на објективот од ZEISS® со 30x оптички зум, Exmor R™ CMOS сензорот од 18,2 MP, процесорот за слика BIONZ X™, OLED Tru-Finder, екранот кој се врти за 180 степени и други делови се интелигентно сместени во извонредно лесно и компактно куќиште кое секогаш е подготвено за користење.

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница