КОМПАКТЕН ФОТОАПАРАТ HX350 СО 50X ОПТИЧКИ ЗУМ

Огромен зум во компактен фотоапарат со DSLR изглед

DSCHX350B.CE3

Компактен фотоапарат со 50x оптички зум* и перформанси и ракување како DSLR фотоапарат, кој ја користи моќта, брзината и прецизноста на Exmor R® CMOS сензорот со 20,4 MP и процесорот за обработка на слика BIONZ X за снимање слики со неверојатни детали. Електронскиот визир со 201k точки ја олеснува реализацијата на саканите резултати.

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница