ДИГИТАЛЕН КОМПАКТЕН ФОТО АПАРАТ H300

Практичен и моќен зум со реални детали на слика

DSCH300B.CE3

Извонредни слики на едноставен начин со 35x оптички зум, сензор со 20MP, HD видео и креативни ефекти

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница