Слика од Комплет со оптички визир од ZEISS® FDA-V1K
Слика од Комплет со оптички визир од ZEISS® FDA-V1K
Cyber-shot RX1 со оптички визир

Прикачете го визирот на вашиот Cyber-shot™ RX1 за да добиете оптички приказ од Zeiss со окулар од 12 мм, зголемување од 0,58x и прецизно обликување на кадарот за јасни и детални снимки.

Јасен приказ од Zeiss

Технологијата на Zeiss ви ги прикажува сите детали во кадарот.

Обликувајте со голема прецизност

Уживајте во прецизно обликување со зголемување од 0,58x за совршено обликувани слики.

Лесно прикачување

Прикачете го визирот на приклучокот за повеќе интерфејси.

Спецификации и функции

  • Гледајте ги сите детали со висококвалитетната оптика од Zeiss

  • Удобен окулар за обликување на вашите снимки

  • Брзо и едноставно прикачување на приклучокот за повеќе интерфејси

  • Сооднос на зголемување од 0,58x за јасни детали

  • Визирот се испорачува со торбичка за носење и ткаенина

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт