Слика од Комплет со XGA OLED електронски визир FDA-EV1MK
Слика од Комплет со XGA OLED електронски визир FDA-EV1MK
XGA OLED Tru-Finder™ визир

Снимајте совршени снимки со XGA OLED Tru-Finder™ визирот. Уживајте во 100% покриеност на слика и приказ со висока резолуција за да го снимите тоа што го гледате.

Приказ кој ве следи

Тргнете го погледот и сликата автоматски ќе се префрли на LCD екранот.

Компактен и лесен

Визирот кој тежи само 26 гр. е совршен за активно снимање.

Лесно прикачување

Едноставно прицврстување на приклучокот за повеќе интерфејси.

Окулар и LCD екран
Јасен и детален приказ од 100%

Погледнете реалистичен приказ од вашата снимка со висока резолуција и контраст, со широк агол на гледање од 33,1 и 100% покриеност на слика.

Завртете до 90 степени за подобар приказ

Уживајте во флексибилно гледање без разлика колку е тешко снимањето. Окуларот се завртува до 90 степени за да можете удобно да ја обликувате снимката во различни положби на снимање.

Завртете до 90 степени

Спецификации и функции

  • Погледнете ја снимката со детали и висока резолуција од 2359K точки

  • Агол на гледање од 33,1 степени и покриеност на поле од 100%

  • Гледајте го тоа што го снимате со висок контраст

  • Заштедете време со автоматското менување на екранот

  • Прилагодете го екранот до 90 степени за удобно гледање

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт