Слика од Комплет со батерија на полнење од серија X NP-BX1
Слика од Комплет со батерија на полнење од серија X NP-BX1
Особини
  • Литиум-јонска батерија на полнење од тип X

  • Приближен капацитет: 3,6V / 4,5Wh (1240mAh)

  • Приближни димензии (мм): Ш 29,9 x В 9,2 x Д 42,7

  • Приближна тежина: 25 гр.

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт