Слика од Адаптер за целосна слика од 35мм со A-приклучок LA-EA4
Слика од Адаптер за целосна слика од 35мм со A-приклучок LA-EA4
Адаптер со A-приклучок
Адаптер со A-приклучок за фотоапарати со E-приклучок

Поставете објективи со A-приклучок на фотоапарат за целосна слика или APS-C

Извлечете повеќе од вашиот фотоапарат за целосна слика или APS-C фотоапарат со E-приклучок со помош на овој адаптер за објективи со A-приклучок. Механизмот на решетката поддржува автоматска експозиција за добивање остри слики.

Рамномерен и брз автоматски фокус

Остри слики со технологија на провидно огледало

Фотографирајте или снимајте со остри детали со помош на вградениот 15 TTL AF систем со три вкрстени сензори. Континуираното откривање на фаза овозможува рамномерно снимање со остар фокус.

Автоматски фокус со брз одзив

Спецификации

  • Адаптер за објективи со A-приклучок

  • Компатибилност со објективи од 35мм за целосна слика

  • Континуиран AF со технологија на провидно огледало

  • Механизмот на решетката поддржува автоматска експозиција

  • Откривање на фаза

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт