Слика од Адаптер за целосна слика од 35мм со A-приклучок LA-EA3
Слика од Адаптер за целосна слика од 35мм со A-приклучок LA-EA3
Адаптер со A-приклучок
Адаптер со A-приклучок за фотоапарати со E-приклучок

Поставете објективи со A-приклучок на фотоапарат за целосна слика или APS-C

Извлечете повеќе од вашиот фотоапарат за целосна слика или APS-C фотоапарат со E-приклучок со помош на овој адаптер за објективи со A-приклучок. Механизмот на решетката поддржува автоматска експозиција за добивање остри слики.

Спецификации

  • Адаптер за објективи со A-приклучок

  • Компатибилност со објективи од 35мм за целосна слика

  • Компатибилност со широка палета на објективи со A-приклучок, вклучувајќи и SAM/SSM

  • Механизмот на решетката поддржува автоматска експозиција

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт