Слика од Радио часовник
Слика од Радио часовник
Слика од Радио часовник
Радио часовник на дело

Функции

Напредни функции за аларм

Поставување на еден аларм со радио или звук на зуење. Разбудете се нежно благодарение на прогресивното засилување на алармот и функциите за одложено будење.

Практичен уред

Прилагодување на светлината на екранот за удобно гледање и автоматско прилагодување за летно сметање на времето за уште поголема практичност.

Модерен дизајн

Стилски и едноставен дизајн со неколку копчиња за едноставно ракување.

AM/FM аналоген приемник

Едноставно вклучете ја радио станицата која сакате да ја слушате и уживајте во вашата омилена радио програма дење и ноќе.

Помошна батерија

Времето автоматски се поставува при првото вклучување, а часовникот не запира дури и ако има прекин во напојувањето.

Спецификации

  • Слушајте радио со аналогниот FM/AM радио приемник

  • Аларм за постепено будење и одложено будење

  • Стандарден единечен аларм со радио или звучен сигнал

  • Излезна моќност од 100mW

  • Добијте дополнителна енергија со вклучената дополнителна батерија

Систем на звучници
Моно звучник
Димензии на звучник
6,6 см
Тежина
520 гр.

Што има во пакетот

Батерија, Упатство за употреба, Гарантен лист, *Производите може да се разликуваат во зависност од земјата и моделот

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина