ЗВУЧНИЦИ И САБВУФЕРИ

XS-FB6930 | 3-системски коаксијални звучници од 16x24 см (6x9”)

XS-FB6930
Слика од XS-FB6930 | 3-системски коаксијални звучници од 16x24 см (6x9”)
Слика од XS-FB6930 | 3-системски коаксијални звучници од 16x24 см (6x9”)
Слика од XS-FB6930 | 3-системски коаксијални звучници од 16x24 см (6x9”)

Спецификации

Добијте помоќен звук со 3-системските коаксијални звучници XS-FB6930. Уживајте во моќен бас со брз одзив преку MRC конусниот вуфер и јасниот и динамички звук при поголема јачина на звукот со голема приемна моќност. Поврзете ги со нашите усогласени главни уреди за да добиете моќен Mega Bass.
  • MRC вуфер за длабок бас со брз одзив

  • Уживајте во приемна моќност со високи перформанси

  • Супер високотонец за проширување на високите фреквенции

  • Идеално дизајниран за главни уреди од Sony со Mega Bass

  • Дизајн кој лесно се инсталира и заштедува простор

ГОЛЕМИНА
16x24 см, 6"x9"
НАЈГОЛЕМА МОЌНОСТ
450W
НОМИНАЛНА МОЌНОСТ
60W
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина