Слика од XS-FB1730 | 3-системски коаксијални звучници од 17 см (6,7”)
Слика од XS-FB1730 | 3-системски коаксијални звучници од 17 см (6,7”)
Слика од XS-FB1730 | 3-системски коаксијални звучници од 17 см (6,7”)
Слика од XS-FB1730 | 3-системски коаксијални звучници од 17 см (6,7”)

Спецификации

Добијте поголема моќ по квадратен инч со 3-системските коаксијални звучници XS-FB1730. Уживајте во моќен бас со брз одзив преку MRC конусниот вуфер и јасниот и динамички звук при поголема јачина на звукот со голема приемна моќност. Поврзете ги со нашите усогласени главни уреди за да добиете моќен Mega Bass. Поврзете ги директно со совршено усогласените главни уреди од Sony со Mega Bass. Вашиот систем ќе репродуцира звук како никогаш досега со длабок и моќен бас!
  • MRC вуфер за длабок бас со брз одзив

  • Уживајте во приемна моќност со високи перформанси

  • Супер високотонец за проширување на високите фреквенции

  • Идеално дизајниран за главни уреди од Sony со Mega Bass

  • Дизајн кој лесно се инсталира и заштедува простор

ГОЛЕМИНА
17 см, 6" 3/4
НАЈГОЛЕМА МОЌНОСТ
270 W
НОМИНАЛНА МОЌНОСТ
40W
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина