Слика од XM-N1004 | 4-канален стерео засилувач
Огромна моќ за вашиот аудио систем

Возењето е секогаш позабавно доколку гласно ја слушате вашата омилена музика. Засилувачот со голема моќност од 1000W пренесува почист звук кон звучниците за подобрено слушање.

Моќност од 1000W
Моќен звук за вашето возење

Слушајте ги погласно песните додека возите благодарение на засилувачот со голема моќност од 1000 вати.

Задржете ја ниската температура без гасење на уредот

Одредени засилувачи едноставно ќе се изгаснат кога ќе се прегреат, но активната термичка контрола ја намалува моќноста на излезот на засилувачот за да можете да продолжите со слушањето додека воздухот циркулира во внатрешноста.

Високопропусен и нископропусен филтер
Раздвојување на високите и ниските фреквенции

Високопропусни и нископропусни филтри ги испраќаат фреквенциите кон правилниот звучник.

Висококвалитетни компоненти
Квалитетна изработка

Сите делови се посебно избрани за постигнување квалитетен звук и сигурност.

Еднострани приклучоци
Флексибилна инсталација

Едностраните приклучоци нудат повеќе опции за монтирање.

Спецификации и функции

  • Голема излезна моќност од 1000W

  • 70W x 4 (4 оми), 85W x 4 (2 оми), 175W x 2 (BTL)

  • Автоматска термичка контрола

  • Нископропусен и високопропусен филтер

  • Еднострани приклучоци

Конфигурација на канали
4-кан.;3-кан.;2-кан.
Макс. моќност на канали при 4 оми
4 x 170W
Maкс. број на канали во конфигурацијата при 4 ohm BTL (звучник поврзан со два засилувачи)
2 x 500W
Maкс. моќност на каналите во конфигурацијата при 2 оми
4 x 250W
Фреквентен одзив
5 - 50 kHz
ТЕЖИНА
2,7 кг
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина