Слика од Објектив за телеконверзија од 2x
Слика од Објектив за телеконверзија од 2x
Опсег до 2x со извонредна оптика и користење

Телеконвертор од 2x што воопшто не ги менува перформансите на G Master.

Компатибилност со објектив за телеконверзија од 2,0x
Фотоапарати за целосна слика со E-приклучок
Фотоапарати за целосна слика со E-приклучок
Фотоапарати со E-приклучок и APS-C сензор
Фотоапарати со E-приклучок и APS-C сензор
Двојно поголема фокусна должина

Максималниот оптички квалитет и лесното користење, сместени во компактен и лесен пакет, нудат извонредни перформанси за фотографирање спортски настани и животот во дивината. Фокусната должина се зголемува до 2x, со загуби на светлина од само 2 чекори.

1,0x
1,0x

Без SEL20TC

2,0x
2,0x

Слика снимена со зголемување од 2x со SEL20TC

Конфигурација на објективи

Импресивни оптички перформанси за фотоапарати од Sony со прецизен дизајн за разновидност и сигурност кој опфаќа широк опсег на примена.

Спецификации и функции

Телеконвертор од 2x што воопшто не ги менува перформансите на G Master.
  • Ја зголемува фокусната должина на објективот за 2,0x

  • Зголемете ја фокусната должина без да ја намалите резолуцијата

  • Практична алатка за минимална опрема

  • Компатибилен со широк опсег на објективи

  • Компактна алтернатива на големите дополнителни објективи

Тежина
207 гр.

Што има во пакетот

Торбичка

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина